Burak Yılmaz: "Beşiktaş Maçında Hak Ettiğimiz Sonucu Almak İstiyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Beşiktaş karşısında galibiyeti hedeflediklerini ve takımın iyi bir performans sergilediğini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kayserispor, ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Teknik Direktör Burak Yılmaz yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, takımın genel performansından memnun olduğunu ancak Göztepe maçında istedikleri sonucu alamadıklarını ifade etti. Yılmaz, "Eyüpspor maçının ikinci yarısı ve Trabzonspor karşılaşmasındaki oyunumuzdan sonra, eksik bir kadroyla Göztepe'ye gittik. Fiziksel ve mental yorgunluk nedeniyle istediğimiz sonucu elde edemedik. Ancak takım olarak iyi bir yolda olduğumuzu ve sadece bir galibiyete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş'ın güçlü bir rakip olduğunu belirten Yılmaz, "Rakibimize saygımız sonsuz, ancak yarın kazanmak istiyoruz. Oynadığımız oyunun karşılığını almak ve bir an önce üst sıralara çıkmak istiyoruz. İnşallah hak ettiğimiz bir galibiyet alırız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Tkbl: Melikgazi Kayseri Basketbol: 71 - Danilos Pizza: 83
Kayseri'de Hayatını Kaybeden Teğmen Toprağa Verildi
Kayseri 1. Amatör Küme 5-6 Ekim’de Başlıyor

Kayseri Haberleri

Tkbl: Melikgazi Kayseri Basketbol: 71 - Danilos Pizza: 83
Vincenzo Montella, Kayserispor-Beşiktaş Maçı İçin Kayseri'de
Beşiktaş, Kayserispor Maçı İçin Kayseri'ye Geldi
Kayseri'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam
Kayseri'de Hayatını Kaybeden Teğmen Toprağa Verildi