Beyşehir’de Tarım Ürünleri Denetimleri İle Güven Artırılıyor

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, bitki koruma ürünleri bayilerine yönelik düzenli denetimler yaparak çiftçilerin sağlığını koruyor.

Konya'nın Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bitki koruma ürünleri bayilerine yönelik denetimlere devam ediyor. Yetkililer, çiftçilere sürekli denetlenen bitki koruma ürünü bayilerinden alışveriş yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün bitki koruma ürünleri bayilerine yönelik yürüttüğü denetimler aralıksız olarak sürüyor. Kurum bünyesindeki teknik personel tarafından gerçekleştirilen Beyşehir ilçe merkezinde faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri satışı yapan bayilere yönelik denetimlerde tarım ilaçlarının kullanma tarihlerinin incelenmesinin yanı sıra etiket kontrollerinin de yapıldığı belirtildi.

Denetimlere ilişkin yapılan açıklamada, "Üreticilerimizin doğru ilaç kullanımının sağlanması, tüketicilerimizin pestisit kalıntısı olmayan sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi için tüm kontroller teknik personelimizce titizlikle yürütülmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kalp Krizi Geçiren Hasta Hava Ambulansıyla Konya’ya Sevk Edildi
Kulu’da Alevler İçindeki Motosiklet Hurdaya Döndü
Karaman-Ulukışla Hızlı Tren Hattı Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Konya Haberleri

Diyarbakır’da 9 Kişinin Öldüğü Arazi Kavgasının Sanıkları Konya’da Hakim Karşısında
Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 3 Yaralı
“ilk Adım Ebe Gebe Okulu” Türkiye’ye Örnek Oldu
Konya’daki Cinayette Gözaltı Sayısı 9’a Yükseldi
Arşiv Belgeleriyle Filistin Sergisi Tantavi’de Açıldı