Beyşehir'de Peynirden Zehirlenme Şüphesi: Abla Kardeş Hastanelik Oldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde abla ve kardeş, peynir zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Şikayetlerle rahatsızlanan kadınlar, yayladan aldıkları peyniri yedikten sonra sağlık ekiplerince Beyşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yedikleri peynirden zehirlenme şüphesi ile abla kardeş hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi Şehit Orhan Parlakkaya Caddesi üzerinde bulunan bir ikametten zehirlenme vakası ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince kusma, karın ağrısı vb. şikayetlerle rahatsızlandığını belirten kardeş olan 2 kadın, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan 2 kadının, yayladan satın aldıkları peyniri yedikten sonra rahatsızlandıklarını anlattıkları öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya’da Kaçakçılıkla Mücadelede Büyük Operasyon
Konya’daki Plastik Atık Fabrikasında Yangın: Büyük Hasar Meydana Geldi
Konya'nın Beyşehir İlçesinde Trafik Kazası: Traktör Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Konya Haberleri

Bozkır'da Emekli Din Görevlilerine Plaket Takdimi
Konya Kulu'da Uyuşturucu Operasyonu
Seydişehir'de Genç Sağlık Çalışanı Kalp Krizi Geçirdi
Beyşehir'de Üreticilere Yeni Tarım Destek Modeli Anlatıldı
Konya Kulu'da 5 Bin Dekarda Mısır Hasadı Başladı