Başkan Yalçın’ın Ayağı Uğurlu Geldi

Kayserispor'un Trabzonspor deplasmanına kafile başkanlığı yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın ayağı uğurlu geldi.

Kayserispor'un Trabzonspor deplasmanına kafile başkanlığı yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın ayağı uğurlu geldi.

Cumartesi günü özel uçakla Kayseri'den Trabzon'a giden futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerini yalnız bırakmayan Başkan Yalçın, maçı da Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile birlikte izledi. Sarı-Kırmızılıların 1-0 kazandığı maçtan sonra kafileyle birlikte Kayseri'ye dönen Başkan Yalçın, burada havaalanında takımı karşılayan taraftarların da coşkusuna ortak oldu.

Kulüp Başkanı Ali Çamlı, Teknik Direktör Recep Uçar ve futbolcularla birlikte üçlü çeken Başkan Yalçın için taraftarlar, "Başkanımızın ayağı uğurlu geldi. Takımımız, iyi futbolunu galibiyetle süsledi. Hedef artık üst sıralar" şeklinde yorumlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Kösedağ’dan O Uygulamaya Tepki
Özdemir: "türkiye, Cumhuriyeti’nin İkinci Yüzyılında Artık Küresel Seviyede Her Gelişmeye Yön Verebilecek Kudret Ve Güce Sahip O
Melikgazi’nin Antika Pazarı’na Yoğun İlgi
Sivassporlu Futbolcu Yiğit Efe Şahin Ameliyat Oldu
Büyükşehir’den Raylı Sistem Güzergahında Gece Boyu Bakım Çalışması