Başkan Yalçın’dan Kadir Gecesi Mesajı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yalçın, mesajında Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğuna dikkat çekerek; "İnsanlığın Kur'an-ı Kerim ile tanıştığı, bin aydan daha değerli olan Kadir Gecemiz kutlu, ibadetlerimiz makbul olsun." ifadelerine yer verdi.

Başkan Yalçın, mesajında iki yıl önce Kadir Gecesi'nde açılışı yapılan Tıpkıbasım Mushaflar Kur'an-ı Kerim Sergisi'ne de değindi. Başkan Yalçın, "Bu gecenin anlam ve önemine uygun olarak Kayseri'de iki yıl önce bir ilk olan Tıpkıbasım Mushaflar Kur'an-ı Kerim Sergisi'nin açılışını yaptık. İlginin yoğun olduğu sergide birbirinden kıymetli Kur'an'ı Kerimlerin tıpkıbasımlarını görmek için Tablakaya Mahallesi'ndeki Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi ziyaret edilebiliyor." ifadelerini kullandı. Başkan Yalçın mesajında ayrıca Gazze'de yaşanan katliama da yer verdi. Aylardır saldırı altındaki Gazze'de soykırımın bir an önce son bulması temennisinde bulunan Başkan Yalçın, "Cenabı Allah başta Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere tüm dünyada zulüm altındaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun." şeklinde duygularını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Otomobilin Çarptığı Akülü Tekerlekli Sandalyedeki Engelli Hayatını Kaybetti
Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Melikgazi Kayseri Basketbol: 78 - Beşiktaş:67
Mahmut Nedim Akülke: "erciyes, Ülkemizin Kış Sporlarında Amiral Gemisi"
Başkan Büyüksimitci’nin Acı Günü
Erciyes, Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yaptı