Başkan Pekyatırmacı: “hemşehrilerimizin Görüş Ve Önerilerini Önemsiyoruz”

Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, geleneksel Halk Günü Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla birebir görüşerek belediye hizmetleri konusunda öneri ve taleplerini dinledi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi'nin geleneklerinden bir tanesi olan "Halk Günü" buluşmalarında vatandaşlarla yüz yüze görüşerek onları dinledi.

Selçuklu'da yerel yönetimlerde katılımcılığı sağlamak ve ortak akıl çerçevesinde vatandaşların taleplerine doğru ve hızlı çözüm oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Halk Günü Buluşmaları devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın vatandaşlarla yüz yüze görüşerek belediye hizmetleri konusunda istek ve önerilerini dinlediği Halk Günü Buluşmaları Selçuklu'yu ortak akıl düsturuyla geleceğe taşıyor.

"Hemşehrilerimizle birlikte Selçuklu'yu geleceğe taşıyoruz"

Hizmet planlaması yaparken Selçuklu'da yaşayan vatandaşların talep ve önerilerinin temel dinamikleri olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu'da her bir vatandaşımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hemşerilerimizin sosyal hayat, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu'da yaşamalarını sağlamak için mevcut projelerimizin üzerine her gün yenilerini ekliyoruz. Bu hizmetlerimizi gerçekleştirirken çözüm odaklı hizmet anlayışı ve gönül belediyeciliği ilkesi ile hareket ediyoruz. Bu çerçevede gücümüzü aldığımız hemşerilerimizi ziyaret ediyor, her fırsatta da belediyemizde bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu görüşmelerimizde onlarla olan gönül köprümüzü daha da kuvvetlendiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Selçuklumuzu daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz. Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Devrilen Pikabın Sürücüsü Yaralandı
Karatay’a 11 Yeni Park Daha Kazandırılıyor
Selçuk Üniversitesi Gsf’de Özel Yetenek Sınavları Yapıldı

Konya Haberleri

Bozkır’da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği
Konya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı
Genç Sağlık Çalışanı Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Beyşehir’de Üreticiler Bitkisel Üretimde Yeni Destekleme Modeli Hakkında Bilgilendirildi
Kulu’da Mısır Hasadı Başladı