Başkan Özdemir’den Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'ne yönelik bir mesaj yayımladı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin son yıllarda Türkiye’de en çok tercih edilen üniversitelerden biri haline geldiğini belirterek, bu başarının altında yatan en önemli etkenin üniversitenin akademik ve fiziki gelişimi olduğunu ifade etti. Üniversitenin akademik başarılarının Niğde'nin genel gelişimine de katkı sağladığını belirten Başkan Özdemir, şehrin sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarının öğrencilerin ilgisini artırdığını söyledi.

Başkan Özdemir, mesajında özellikle Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin dünya genelinde akademik başarı grafiğinin yükseldiğine dikkat çekerek, "Kentimizin büyüyüp gelişmesi, Niğde’nin bir üniversite şehri olma yolunda önemli adımlar atmasının, öğrencilerimizin üniversite tercihlerinde etkili olduğunu görüyoruz. Şehrimizdeki sosyal ve kültürel yatırımların yanı sıra, üniversitenin akademik başarıları da bu ilgiyi artırmaktadır" dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi'nin 1992 yılında kuruluşundan bu yana sürekli büyüme kaydettiğini belirten Başkan Özdemir, üniversitenin fiziki ve akademik olarak gelişmesinden gurur duyduklarını ifade etti. Özdemir, Niğde Belediyesi olarak, öğrencilerin huzurlu ve sosyal bir kentte eğitimlerini tamamlamaları için başlattıkları faaliyetleri artırarak sürdüreceklerini açıkladı.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, ailelerine ve akademik kadroya hayırlı olmasını dileyen Özdemir, "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni tercih eden tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, başarılı ve verimli bir eğitim-öğretim dönemi geçirmelerini temenni ediyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Cumhuriyetin 101. Yılı İçin 101 Dağcı Aladağlar Zirvesi’ne Çıkacak
Niğde'de İlk Kornea Nakli Başarıyla Gerçekleştirildi
Niğde'li Gençler Aladağlar'da Doğa ile Buluştu

Niğde Haberleri

Niğde’de Okul Kantinlerine Sıkı Denetim
Cumhuriyetin 101. Yılı İçin 101 Dağcı Aladağlar Zirvesi’ne Çıkacak
Rektör Uslu'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı
Niğde'de 100. Yıl Bulvarı Trafiğe Açıldı
Niğde'de İlk Kornea Nakli Başarıyla Gerçekleştirildi