Başkan Hamamcı’dan Ankara Ziyaretleri

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

Başkan Hamamcı'nın Ankara temasları sürüyor. Bu çerçevede Başkan Hamamcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek, İnönü ilçesinde belediye tarafından devam eden ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşme sırasında Başkan Hamamcı, ilçeye sağladığı destekler ve misafirperverliği için Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkürlerini iletti. Ayrıca, 1967 yılında Türk Kuşu Tesisleri'nde aldığı eğitime dair, kursiyerler panosundaki resminin bire bir benzeri olan bir tabloyu Yılmaz'a hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Eskişehir’de Taciz Şüphelisine Ev Hapsi
Anadolu Üniversitesi, The World University Rankings 2025’te 13’üncü Sırada
Trafik Denetimlerinde Bin 615 Aracın Taşıt Yoluna Park Edildiği Belirlendi
Mutfak Atölyesi İçin Kayıtlar Başladı
Çocukların Okula Giderken Kahvaltı Yapmaları Sağlıkları İçin Önemli