Başaranoğlu ve Çavaş Ailesinin Mutlu günü

Karaman’da Düzenlenen Nikâh Töreninin Şahitleri Başkanlar Oldular

Karaman’da gerçekleşen nikâh töreninde İffet Yılmaz ve Murat Başaranoğlu'nun değerli kızları Burçhan ile Hanife ve Abdullah Çavas'ın kıymetli oğulları Selman, mutluluğa evet diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Çiftin bu mutlu gününde yalnız bırakmayan akrabaları, dostları, Karaman iş ve siyaset hayatından misafirler davete iştirak ederek genç çifte mutluluklar dilediler.

Gelin alma sırasında renkli görüntülerle başlayan program daha sonrasında salonda yemek ikramı çiftin nikâh akdi ve eğlence ile devam etti.

Genç çiftin nikâh şahitleri Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Mut Belediye Başkanı Murat Orhan MHP Karaman İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Kamil Kısacıkoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ercan Çalışkan, Bekir Küçüktürk ve çiftin arkadaşları oldu.

Nikah sonra genç çifte Başkan Kalaycı tarafından hediye takdimi oldu.

Karaman Habercisi olarak genç çifte bir ömür mutluluk dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Akkuş,Bekmez,Deveci ve Koçyiğit Ailelerinin Acı Günü
Göker ve Şimşek Ailelerinin Acı Günü
Erdemsoy ve Erikci Ailelerinin Mutlu Günü

Karaman Haberleri

Hafif Ticari Aracın Çarptığı Üniversite Öğrencisi Ağır Yaralandı
Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy Karaman’da
Karaman’a 200 Yataklı Ek Hastane Binası İnşaatı Başladı
Karaman'daki Trafik Kazasından Acı Haber
Karaman SMMM Odası’ndan Ahi Evran Lisesi’ne Ziyaret