Antalya Serik’te Bahçe Yangını

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi, bahçesindeki kuru atıkları yakmak isterken çıkan yangında bir golf arabası tamamen yandı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde bir kişi, bahçesindeki kuru atıkları yakmaya çalışırken yangına sebep oldu. Bahçede başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çalılık alana sıçradı. Olayı gören çevre sakinleri, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangına, dört itfaiye aracı ile müdahale edilirken, vatandaşlar da hortumlarla söndürme çalışmalarına katıldı.

Yangın sırasında bir golf arabası tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Alevler büyümeden önce itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve villalara sıçramadan söndürüldü. Olayla ilgili yangının çıkış sebebi hakkında inceleme başlatıldı.

Yangına tanık olan Hilal Sude Şen, "Balkonda duruyordum ve bir anda alevlerin yükseldiğini gördüm. Hemen dedeme haber verdim ve yangın hızla yayıldı. Sonra itfaiye ekipleri geldi ve yangına müdahale ettiler," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da Dubleks Dairenin Terasında Yangın
Antalya Büyükşehir’in Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Bin 68 Konut Daha Sahiplerine Teslim Ediliyor
Antalya’da 1 Günde 93 Aranan Şahıs Yakalandı

Antalya Haberleri

Ticari Taksi İle Minibüs Çarpıştı, Ortalık Savaş Alanına Döndü
Antalya'da Dubleks Dairenin Terasında Yangın
Alanya Belediyesi’nin 2025 Yılı Bütçesi Onaylandı
Antalya Büyükşehir’in Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Bin 68 Konut Daha Sahiplerine Teslim Ediliyor
Alanya Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü’ne Özel Gezi Düzenledi