Arkadaşının Bozulan Motosikletini Ayağı İle İten Sürücü Trafiği Tehlikeye Attı

Eskişehir'de bir sürücü arkadaşının bozulan motosikletini ayağı ile arkadan iterek tehlikeli bir şekilde trafikte ilerledi.

Eskişehir'de bir sürücü arkadaşının bozulan motosikletini ayağı ile arkadan iterek tehlikeli bir şekilde trafikte ilerledi.

Odunpazarı ilçesi Büyükdere Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı üzerinde kaydedilen görüntülerde, yolda tehlikeli bir biçimde ilerleyen 2 motosiklet dikkat çekti. Görüntülerde arkadaki motosiklet sürücüsünün ayağını öndeki motosiklete koyarak ittiği görüldü. Metrelerce yolun sağ şeridinde ilerleyen motosikletlerden öndekinin bozulduğu ya da benzinin bittiği, ondan dolayı itildiği düşünüldü. Trafiği ve canlarını tehlikeye atan sürücüler trafik polisi tarafından uyarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Büyükşehir Belediyesinden 56 Yıllık Binaya Öğrenci Yurdu
Dünya Okul Sütü Gününde Beylikova Fen Lisesinde Süt Dağıtıldı
Sivrihisar Çiftçilerine Yeni Destekleme Modeli Anlatıldı
Jandarma 175 Yabancıyı Kontrol Edip 19 Şahsı Geri Gönderme Merkezlerine Teslim Etti
Tepebaşı Arama Kurtarma Yeni Aracı İle Daha Güçlü