Araç İçerisine Dökülen Benzin Alev Aldı, Cip Küle Döndü

Antalya'da park halindeki cip, benzin dökülüp alev alması sonucu küle döndü.

Antalya'da park halindeki cip, benzin dökülüp alev alması sonucu küle döndü. Araç sahibi valizi ile birlikte kendisini son anda dışarı attı.

Olay, dün gece saatlerinde Antalya'nın Serik ilçesi Gebiz Kavşağı'nda meydana geldi. KIA Sorento marka 41 N 0707 plakalı cipin alev aldığını gören diğer sürücü ve vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan müdahale sonrası yangın söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

Valiziyle kendini dışarı attı

Öte yandan yangının araç içerisinde bulunan bidondaki benzinin dökülmesi ve alev alması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Araç sürücüsünün polis ekiplerine aracını içerisinde dinlenmek için park ettiğini ve yangının çıkmasıyla birlikte valiziyle kendini dışarı attığını söylediği öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alev Alan Tur Teknesi Sulara Gömüldü
Kepez’den Can Dostlara Anlamlı Etkinlik
Yedi Yıl Boyunca ‘bizim Evde Damat Yok’ Diye Şarkı Söyleyip Evinin Damadı Yaptı
Beyin Ameliyatlarında Nöronavigasyon İle 3 Boyutlu Görüntüleme
Zabıtalara Misafir Olan Karganın Kahvaltı Keyfi