Antalya'nın Gazipaşa İlçesinde Palet Yangını Kontrol Altına Alındı

Gazipaşa ilçesinde yol kenarında yığılı paletlerde başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otluk alana sıçramadan söndürüldü.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir anda alev alan paletler yanarak küle döndü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu otluk alana sıçramadan söndürüldü.

Yangın, dün saat 15.30 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yol kenarında çeşitli malzemelerin ve paletlerin yığılı olduğu alanda henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Paletlerde başlayan yangın paletlerin yanında bulunan malzemelere de sıçradı. Alev topuna dönen paletleri gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otluk alana yakın bölgede başlayan yangını ağaçlara sıçramadan söndürdü. Paletlerin ve malzemelerin alev topuna döndüğü yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yaptıkları soğutma çalışmasının ardından yangını tamamen söndürdü.

Ekipler, yangının çıkış nedenini bulmak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Manavgat'ta Motosiklet Kazası: 3 Yaralı, Kask Takmayan Sürücü Ağır Yaralı
Manavgat'ta Hafif Ticari Araç ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Merhum Ali Bahar’ın Projelerini Yaşatma Sözü Verdi

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu