Antalya'da Yavru Baykuşlar ve Kuşlar Doğaya Yeniden Kavuştu

Antalya'da en küçük baykuş türlerinden biri olan yavru kukumav, üveyik ve tepeli guguk kuşu, 20 günlük bakım ve tedavi sürecinin ardından doğal yaşamlarına geri döndü.

Antalya'da en küçük baykuş türlerinden biri olan yavru kukumav, üveyik ve tepeli guguk kuşu, 20 günlük bakım ve tedavi sürecinin ardından doğaya yeniden kavuştu.

Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri tarafından bulunan yavru kukumav, üveyik ve tepeli guguk kuşu, ilk olarak veterinere götürülerek gerekli sağlık kontrolleri yapıldı. Ardından, uygun şartlarda 20 günlük bakım ve rehabilitasyon süreçleri geçirildi. Bu süreçte yapılan gözlemler, kuşların hızla doğal yaşamlarına uyum sağladıklarını ve sağlıklı bir şekilde uçtuklarını gösterdi. Bu başarılı rehabilitasyon çalışması, doğal yaşamın korunmasına yönelik umut verici bir adım oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalyaspor, 2024-2025 Sezonu Formalarını "Torosların Çocukları" Sloganıyla Tanıttı
Başkan Mesut Kocagöz, Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesini Ziyaret Etti
Corendon Airlines, Capital500 Listesinde Yükselişte

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu