Antalya'da Üst Geçitte Tehlikeli Anlar: Genç, Polis Ekiplerinin Müdahalesiyle Kurtarıldı

Antalya'da ailevi sorunlar nedeniyle bunalıma giren genç, Gazi Bulvarı'ndaki üst geçitte tehlikeli hareketler yaptı. İkna edilemeyen genç, polis ekiplerinin bir anlık dalgınlığından yararlanarak yakalandı.

Antalya'da Üst Geçitte Tehlikeli Anlar: Genç, Polis Ekiplerinin Müdahalesiyle Kurtarıldı

Antalya'da ailevi nedenlerden ötürü bunalıma giren bir genç, araç trafiğinin en yoğun olduğu Gazi Bulvarı'nda bulunan üst geçide çıktı. Polis ekiplerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak yakaladığı şahıs, kelepçelenerek polis merkezine götürüldü.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Yükseliş Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan üst geçitte meydana geldi. Bir şahsın üst geçidin demirlerinde tehlikeli hareketler yaptığı gören vatandaşlar ve sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarla olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin ikna edemediği ve isminin Mert Y. olduğu öğrenilen genç, kendini üst geçidin korkuluklarından sarkıttı. Bunun üzerine olay yerinde hazır bekleyen trafik ekipleri yolun iki şeridini araç trafiğine kapattı.

Yaka paça alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler de şahsın bulunduğu noktaya olumsuz bir duruma karşı şişme yatağı yerleştirdi. Polis ekiplerinin ikna çabalarına karşılık vermeyen Mert Y.'yi yakınları ile görüştürmek için bir polis memuru telefonunu verdi. Polis memurundan telefonu alan ve bir süre konuşan Mert Y. telefonu geri uzattığı sırada polis ekipleri tarafından yaka paça tehlikeli alandan alındı. Kelepçelenerek üst geçitten indirilen Mert Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, yol yeniden araç trafiğine açıldı.

Üst Geçitte Eylem Yapan Gence, Polisten Telefon Refleksi

Üst Geçitte Eylem Yapan Gence, Polisten Telefon Refleksi

İlgili Haberler

Finike'de Şarjda Bırakılan Robot Süpürge Alev Alıp Patladı
Kepez Belediyesi'nden Çöp Temizliği: 12 Kamyon Çöp Toplandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden “Sakin Mahalle” Projesi: Yeşilbayır Mahallesi Pilot Bölge Seçildi

Antalya Haberleri

Antalya’da "orman Benim" Etkinliği Gerçekleştirildi
Antalya’da Foodfest’in Hasat Durağı Kumluca Oldu
Başkan Böcek: "turizmi 12 Aya Yaymaya Çalışıyoruz"
Gurbet Göncü Camii, Dualarla Hizmete Açıldı
Kepez’in Huzurevi Sakinleri Göynük’te