Antalya'da Ticari Taksi ile Minibüs Çarpıştı: 1’i Ağır 3 Yaralı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde ticari taksi ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 100. Bulvar üzerinde meydana gelen kazada, ticari taksi ile minibüs çarpıştı. Kaza, Konyaaltı istikametine seyreden 07 T 1932 plakalı ticari taksinin, Ercan Ö. (49) yönetimindeki 07 AYZ 213 plakalı Hyundai minibüs ile çarpışması sonucu gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle minibüs kaldırıma çarptı ve yan yatarak ağaca vurarak durabildi.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, araçlarda sıkışan yaralılara müdahale etti. Ticari taksinin sürücüsü Ali Y. ağır yaralı olarak araçtan çıkarılırken, minibüs sürücüsü Ercan Ö. ve oğlu Çınar Ö. de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Minibüste bulunan halılar, olay yerine gelen Ercan Ö.'nün arkadaşları tarafından başka bir araca taşındı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da Dubleks Dairenin Terasında Yangın
Antalya Serik’te Bahçe Yangını
Antalya Büyükşehir’in Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Bin 68 Konut Daha Sahiplerine Teslim Ediliyor

Antalya Haberleri

Peçeteye ‘mezar Taşımı Yaptırmayın’ Yazıp Ortadan Kaybolan Gençten Acı Haber
Servis Aracı Bekleyenleri Kurşun Yağmuruna Tutan 3 Şüpheliden 2’si Tutuklandı
Çiçekçiyi Tek Yumrukta Komalık Edip Ölümüne Neden Olan Zanlı: "kavga Ederiz Sonra Barışırız Diye Düşündüm"
Antalya’da Bir Tırda 17 Ton Sahte Gübre Ele Geçirildi
Vali Şahin: “kazaların Çok Büyük Bölümü Sürücü Hatalarından Kaynaklanıyor”