Antalya'da Orman Yangını 4 Saatte Kontrol Altına Alındı

Konyaaltı ilçesinde çıkan yangın, havadan ve karadan 4 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Yangında 3 hektar alan zarar görürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan süren 4 saatlik müdahale sonucu kontrol altına alındı. Küçük çaplı devam eden yangın bölgesinde kontrol ve soğutma çalışması devam ederken, yangında 3 hektar alan zarar gördü.

Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'ndeki dağlık alanda saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 2 helikopter, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı ve çok sayıda yangın işçisi müdahalede bulundu. Rüzgardan dolayı kontrol altına alınmakta güçlük çekilen yangın, 4 saatlik çaba sonucu kontrol altına alınabildi. Kayalık araziye doğru tehlike oluşturmayacak şekilde küçük çaplı devam eden yangın bölgesinde kontrol ve soğutma çalışması ise devam ediyor. Yangında 3 hektar alan zarar gördü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

ATSO Başkanı Ali Bahar Son Yolculuğuna Uğurlandı
ATSO Başkanı Ali Bahar İçin Anma Töreni Düzenlendi
Antalya'da Dağlık Alanda Orman Yangını: Müdahale Sürüyor

Antalya Haberleri

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Adana Demirspor: 0 (ilk Yarı)
Boğulma Tehlikesi Geçiren Adamı Balıkçılar Kurtardı
Antalyaspor’da Petrusenko Ve Abdurrahim İçin İmza Töreni Düzenlendi
Başkan Erdem Antalya’da Temaslarda Bulundu
Park Halindeki Tur Minibüsü Alev Alev Yandı