Serik'te İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteynerlerde Yangın Çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde, inşaat işçilerinin kaldığı konteynerlerde çıkan yangın, işçilerin hızlı tahliyesi sayesinde can kaybı olmadan söndürüldü.

Antalya'nın Serik ilçesi Orta Mahalle Belek Caddesi'nde, inşaat işçilerinin kaldığı konteynerlerde çıkan yangın, büyük bir faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı.

Gökyüzünü kaplayan kara dumanlar kilometrelerce uzaklıktan fark edilirken, işçiler dumanı zamanında fark ederek konteynerleri hızlıca boşalttı. Vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede söndürülen yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, konteynerlerde maddi hasar oluştu.

Yangının çıkış nedeninin elektrik kontağı olabileceği üzerinde durulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Üstlerini giyinmeye dahi vakit bulamadılar

Yangın çıktığını görür görmez çantalarıyla kendilerini dışarıya attıklarını belirten inşaat işçisi Eser Dayan, "Yangın çıktığı anda demirci arkadaşa şalterleri indirmesini ve duman çıktığını söyledim. Bizim konteynerin altında çıktı yangın. Çantamızı indirdik, bir daha çıkamadık konteynere. Üzerimize bile birşey alamadan çıktık. Bugün pazar günü olduğu için işçiler konteynerdeydi. Sonra itfaiyeyi aradık ve onlar da yangına müdahale etti" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Antalyaspor'u Deplasmanda 2-0 Mağlup Etti
Antalya’da Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü Konuşuldu
Antalyaspor ve Fenerbahçe İlk Yarıda Gol Bulamadı

Antalya Haberleri

Mehmet Aurelio: "yaptığımız İki Hata Nedeniyle Rakip İki Gol Attı"
Acun Ilıcalı: “gariplikleri Tff İle Paylaşıp, Videoları Onlara İleteceğiz”
Fenerbahçe, Antalyaspor'u Deplasmanda 2-0 Mağlup Etti
Antalya’da Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü Konuşuldu
Antalyaspor ve Fenerbahçe İlk Yarıda Gol Bulamadı