Antalya Serik'te Çöpe Atılan 100 Bin Liralık Telefonlar Bulunarak Teslim Edildi

Antalya'nın Serik ilçesinde, Hatice Karaca'nın yanlışlıkla çöpe attığı yaklaşık 100 bin lira değerindeki 2 cep telefonu, Serik Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin titiz çalışması sonucunda bulundu ve sahibine teslim edildi.

Antalya’nın Serik ilçesi Boğazkent Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Hatice Karaca, çöpe attığı 2 cep telefonunu Serik Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin yardımıyla geri aldı. Sabah saatlerinde evdeki çöpleri konteynere atan Karaca, eve döndüğünde cep telefonlarının kaybolduğunu fark etti. Telefonlarını yanlışlıkla çöpe attığını düşünerek komşularından ve Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden yardım isteyen Karaca için ekipler harekete geçti.

Temizlik İşleri ekipleri, tahliye merkezinde topladıkları çöplerin arasında yaptıkları detaylı arama sonucunda, telefonları sağlam şekilde buldu. Büyük bir sevinç yaşayan Hatice Karaca, telefonlarını teslim aldıktan sonra ekiplere teşekkür ederek, telefonlarının kendisi için çok önemli olduğunu, çocuklarıyla ve yakınlarıyla bu telefonlar aracılığıyla iletişim kurduğunu belirtti.

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Boğazkent Mahallesi sorumlusu Yusuf Kurt, telefonları bulma sürecini anlatarak, ekiplerin büyük bir özveriyle çalışarak telefonları sahibine teslim ettiklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Böcek: "Sudan ve Su Yatırımlarından Asla Vazgeçmeyeceğiz"
Antalya'da "İklim Değişikliğinde Su Yönetimi" Çalıştayı Gerçekleştirildi
Kepez Belediyesi Sel Baskınını Önlemek Amacıyla Çalışmalar Gerçekleştirdi

Antalya Haberleri

2. Türk-rus İş Dünyası Buluşmaları Antalya’da Yapıldı
Whatsapp’tan Grup Kurup Vedalaştı, Peçeteye Doğum Ve Ölüm Tarihini Yazıp Ortadan Kayboldu
Alanya’da Çıkan Yangında Daire Kullanılamaz Hale Geldi
Antalya’da Yazdan Kalma Günler Devam Ediyor
Serik’te Zabıta Ekiplerinden Dilenci Operasyonu