Antalya, Mavi Bayrak Liderliğini Sürdürüyor

Antalya, 233 Mavi Bayrak ile dünya liderliğini sürdürürken, Kemer 51 plajı, 1 marina ve 5 turizm teknesi ile Antalya'nın en çok Mavi Bayraklı ilçeleri arasında ilk üçte yer almaya devam ediyor.

Dünyanın en fazla Mavi Bayrak'a sahip şehirleri arasında Antalya, 2024 yılında 233 Mavi Bayrak ile liderliğini koruyor. Antalya'nın Kemer ilçesi ise 51 plaj, 1 marina ve 5 mavi bayraklı turizm teknesi ile Antalya'nın en fazla Mavi Bayraklı ilçeleri arasında ilk üç sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, göreve başladığı dönemde 44 olan mavi bayraklı plaj sayısının bugün 51'e yükseldiğini belirterek, bu başarıyı gururla vurguladı. Topaloğlu, Kemer'deki plajların temizliği ve güvenliği simgeleyen Mavi Bayrakların, ilçenin gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Belediye Başkanlığımız döneminde 44 olan mavi bayraklı plaj sayısı 7 plaj artarak 51'e yükseldi. 1 marina ve 5 mavi bayraklı turizm teknemiz de bulunuyor. Dünyanın en çok mavi bayraklı şehri konumundaki Antalya'da ilk üçteki yerimizi koruyoruz. Bu rakamlar, plajlarda temizliğin ve güvenin simgesi olan mavi bayraklarda öncü olmaya devam ettiğimizin kanıtıdır. Halk plajımız bizim dönemimizle birlikte mavi bayrak almaya hak kazanmış ve mavi bayrağını plajında dalgalandırmaya devam etmektedir. Mavi bayraklı plajlarımız Kemer'imizin gurur kaynağıdır ve gurur kaynağı olmaya devam etmektedir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya’da Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü Konuşuldu
Antalya Kart'tan Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı
Antalya'da Anne Alevlerin Arasına Girdi

Antalya Haberleri

Mehmet Aurelio: "yaptığımız İki Hata Nedeniyle Rakip İki Gol Attı"
Acun Ilıcalı: “gariplikleri Tff İle Paylaşıp, Videoları Onlara İleteceğiz”
Fenerbahçe, Antalyaspor'u Deplasmanda 2-0 Mağlup Etti
Antalya’da Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü Konuşuldu
Antalyaspor ve Fenerbahçe İlk Yarıda Gol Bulamadı