Antalya Kart'tan Vatandaşlara Dolandırıcılık Uyarısı

Antalya Kart, sosyal medya üzerinden yapılan sahte sınırsız ulaşım kartı satışı reklamlarına karşı vatandaşları uyardı.

Antalya'da toplu taşıma hizmeti için kullanılan Antalya Kart, dolandırıcıların hedefi haline geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan sahte reklamlarda, belirli bir ücret karşılığında 6 ay süreyle sınırsız ulaşım imkanı sunulduğu iddia edildi. Bu tür paylaşımların dolandırıcılık amaçlı olduğunu belirten Antalya Kart yetkilileri, vatandaşları bu sahte reklamlara karşı uyardı.

Antalya Kart uygulaması ve resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Dolandırıcılık amacıyla sosyal medya platformlarında Antalya Kart'ı belli bir ücret karşılığı ücretsiz kullanıma açtıklarını iddia eden paylaşımlar yapılmaktadır. Bu paylaşımlara kesinlikle itibar etmeyiniz" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Serik'te Takla Atan Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı
Antalya İçin Fırtına Uyarısı
Antalya, Mavi Bayrak Liderliğini Sürdürüyor

Antalya Haberleri

Antalya’da "türk Devletlerinin Ekonomik Gücü Ve Getireceği Fırsatlar" Konferansı Düzenlendi
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (ilk Yarı)
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (maç Devam Ediyor)
Antalya’da İşçilerin Kaldığı Konteynerlerde Yangın
Antalya'da Anne Alevlerin Arasına Girdi