Alex de Souza'dan Antrenman Şovu

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, antrenmanda genç futbolcuları büyüledi. "Form geçici, klas kalıcı" notuyla paylaşılan video büyük ilgi gördü.

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, antrenmanda gösterdiği performansla hem genç futbolcuları hem de taraftarlardan büyük beğeni topladı.

Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza, futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden biri olarak tarihe geçmişti. 2004-2012 yılları arasında sarı-lacivertlilerin formasıyla 344 maça çıkarak 172 gol atıp, 150 asist yapan Alex, iki kez gol kralı ve dört kez de asist kralı olmuştu. Alex kariyerine Antalyaspor teknik direktörü olarak devam ederken, antrenmanlarda yaptığı hareketlerle de adından söz ettiriyor.

Son antrenmanda Alex de Souza'nın attığı çalım, genç futbolcuları hayran bıraktı. Antalyaspor, antrenman görüntülerini sosyal medyada paylaşırken, görüntüler büyük beğeni topladı. Brezilyalı çalıştırıcı, hem tecrübelerini aktarıyor hem de saha içindeki yetenekleriyle futbolculara örnek oluyor. Antrenman sırasında attığı çalım, Alex de Souza'nın futbolculuk günlerini aratmadığını gösterdi.

Antalyaspor, resmi sosyal medya hesabından , "Form geçici, Klas kalıcı" notuyla videoyu paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da Motosiklet Kazası: 27 Bin 460 TL Ceza
ATSO, Merhum Başkan Ali Bahar'ı Andı
Antalya'da Cep Telefonu Gaspı ve Polisle Çatışma

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu