Alanya Belediyesi'nden Kanser Hastası Çiftin Evine Yol Yardımı

Alanya Belediyesi, Gündoğmuş Köprülü Mahallesi'nde yaşayan kanser hastası Abdullah ve Fatma Baturay çiftinin yürüme engelli iki torunuyla yaşadığı evin yoluna SBS beton dökerek yolu konforlu ve kullanışlı hale getirdi.

Alanya Belediyesi ekipleri, Gündoğmuş Köprülü Mahallesi'nde yürüme engelli iki torunuyla yaşayan kanser hastası Abdullah ve Fatma Baturay çiftinin oturduğu evin yoluna SBS beton dökerek, konforlu ve kullanışlı hale getirdi.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında; Ahmet Sevban ve Mehmet Selim adında fiziksel engelli iki torunuyla yaşayan Abdullah ve Fatma Baturay çiftinin yaşadığı evin yoluna, SBS beton dökümü gerçekleştirildi. Gündoğmuş'un Karaköprü Mahallesi Pınargözü Sokak'ta ikamet eden ve hem yaşı hem de kanser hastası olması dolayısıyla yürüme engelli torunlarını eve çıkartmakta zorluk çeken Abdullah Baturay'ın yardımına koşan ekipler, eve ulaşım için kullanılan 85 metrelik yola 20 metreküp beton döktü. Yolu araç ve yayalar için kullanıma uygun bir hale getiren ekiplerin yoğun mesaisiyle çalışmalar kısa sürede tamamlandı.

Evin yolunun yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Abdullah Baturay, "Yürüme engelli iki torunum var. Biri 27, diğeri de 8 yaşında. Bu yolun bana ne kadar ihtiyaç olduğunu bir ben bilirim" dedi. Baturay yapılan hizmetten dolayı memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Antalya'da 11 Yaşındaki Çocuğa Saldıran Kangal Köpeği Güvenlik Kameralarına Yansıdı
Antalya'da 8 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 3 Şahıs Yakalandı
Manavgat'ta Kaçak Elektronik Eşya ve Tütün Mamulü Satan 2 Kişi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu