Alanya Arslanları, İbradı Üzümdere Irmağında Serinledi

İbradı-Ormana spor köyünde kampa gelen Alanya Arslanları Futbol Okulu sporcuları, 32 dereceyi bulan sıcaklarda Üzümdere Irmağı'ndaki gölette serinleyerek eğlenceli anlar yaşadı.

Antalya'nın İbradı ilçesinde bulunan İbradı-Ormana spor köyüne kampa gelen minik sporculardan Alanya Arslanları Futbol okulu sporcuları termometrelerin 32 dereceyi bulan sıcaklık nedeniyle Üzümdere Irmağında biriken gölette atlayarak antrenörleri ile birlikte serinleyip, suda oyunlar yaparak çocuklar doyasıya eğlendiler.

Üzümdere ırmağında oluşan gölete serinlemek için giren 11 yaşındaki Bedri Arlı, Alanya Arslanları spor kulübü olarak İbradı'ya geldik. Serinlemek için Üzümdere ırmağına geldik. Burası çok güzel bir yer dedi.

11 yaşındaki sporcu Arda Taha Caymaz, "Kamp için Alanya'dan İbradı-Ormana spor köyüne geldik. Serinlemek için ırmakta biriken gölete geldik. Burada suya girerek serinledik ve eğlendik. Çok güzel bir yer" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Kepez’de 600 Çocuk Sünnet Oldu
Binanın 6’ncı Katında Çıkan Yangın Apartman Sakinlerini Sokağa Döktü
Manavgat'ta Karayolu Kenarında Çıkan Yangın Kısa Sürede Söndürüldü

Antalya Haberleri

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak
Eğitim Bir Sen’den İup Protestosu
Başkan Uysal: “yeni Bir Seferberliğe İhtiyacımız Var”
Antalya’da Gaziler Günü Gururla Kutlandı
Yarbaşçandır Yayla Şenliği Hava Muhalefeti Nedeniyle İptal Oldu