Akseki’de Tarım Arazisinde Yangın

Antalya'nın Akseki ilçesinde tarım arazisinde yangın çıktı. Yangında badem ağaçlarının da bulunduğu yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü.

Antalya'nın Akseki ilçesinde tarım arazisinde yangın çıktı. Yangında badem ağaçlarının da bulunduğu yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü.

Yangın Akseki'nin Çimi köyü yakınlarında Biladen mevkiindeki tarım arazisinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Biladen mevkiinde Ramazan Ö.'nün badem ağaçlarının bulunduğu tarım arazisinde temizlik yaparken yangın çıktığı bildirildi. Yangına Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ait bir acil müdahale aracı, bir arazöz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki itfaiye birimine ait bir itfaiye ile 10 personel müdahale etti. Ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alınarak yaklaşık bir saatlik çalışmayla tamamen söndürüldü.

Ramazan Ö., ifadesi alınmak üzere ilçe jandarma komutanlığına götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

33. Alanya Triatlon Yarışması Yapıldı
Fatih Tekke: "taraftarların İstifa Çağrıları Oldu Ve Onlara Hak Veriyorum"
Mehmet Aurelio: “deplasmandaki İlk Galibiyetimizi Aldık"
Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 1 Antalyaspor: 2 (maç Sonucu)
Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 1 - Antalyaspor: 0 (ilk Yarı)