Akşehir'de Emniyetin Bir Haftalık Bilançosu

Konya'nın Akşehir ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hafta boyunca yürüttüğü asayiş ve trafik denetimlerinin sonuçlarını paylaştı.

Konya'da Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleştirdiği asayiş ve trafik denetimlerinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. İlçe genelinde yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 11 kişi yakalanırken, toplamda 68 şahıs hakkında adli işlem yapıldı ve bunlardan 1 şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu madde bulundurmak, kabul etmek, kullanmak ve ticaretini yapmak suçlarından 10 kişi hakkında işlem yapıldı. Şüphelilerin üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda bağımlılık yapan kağıda emdirilmiş sentetik kannabinoid, 8 gram esrar, 2,14 gram sentetik kannabinoid, 16 adet hap, bir miktar metamfetamin ve bir adet bong ele geçirildi. Ayrıca, 2 şüphelinin üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu.

Umuma açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde 2 iş yerine kapalı alanda tütün kullanımı nedeniyle, 1 iş yerine ise saat 22.00'den sonra alkol satışı yapmaktan işlem yapıldı. Yaşı küçük bir şahsa alkol sunumu yapan bir iş yerine ise 114 bin 295 TL para cezası kesildi.

Trafik denetimlerinde 725 araç ve 916 şahsın sorgulaması yapılırken, egzoz patlatan, drift atan ve çevreyi rahatsız eden 13 otomobil ile 5 motosiklet olmak üzere toplam 18 araç trafikten men edildi. Alkollü araç kullanan 41 sürücünün ehliyetine el konulurken, toplamda 1 milyon 266 bin 253 TL trafik cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Konya'da Kamyonet Devrildi
Konya-Ankara Kara Yolunda Zincirleme Kaza
Konya'da "Teknoloji Köprüsü: İnovasyon ve İş Birliği Proje Pazarı"

Konya Haberleri

Konya'da Kamyonet Devrildi
Konya-Ankara Kara Yolunda Zincirleme Kaza
Konya'da "Teknoloji Köprüsü: İnovasyon ve İş Birliği Proje Pazarı"
Konya'da "Güvenli Okul Yolları Projesi"
Konya Karapınar’da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı