Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı, 2 Kişi Tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, şehir merkezinde uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar sonucu H.T., S.D. ve M.E. isimli 3 şüpheli takibe alındı. Teknik ve fiziksel takiplerin ardından, jandarma ekipleri iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek şüphelileri gözaltına aldı.

Operasyonda yapılan aramalarda 150 ml sıvı amfetamin, 10 gram metamfetamin, 10 gram sentetik cannabinoid (bonzai), 4 adet uyuşturucu hap ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Yapılan sorgulamada, M.E. isimli şahsın daha önce "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak" suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası aldığı belirlendi.

Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden S.D. ve M.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Vurulan Vatandaştan İyi Haber
Ayakkabı Fiyatları Yükselince Vatandaş Tamircilere Yöneldi
Aksaray’da 5 Milyon Adet Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Aksaray Haberleri

Aksaray'da Vurulan Vatandaştan İyi Haber
Ayakkabı Fiyatları Yükselince Vatandaş Tamircilere Yöneldi
Aksaray’da 5 Milyon Adet Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Aksaray'da Kaçak Avcılara 6 Bin 582 TL Para Cezası
Aksaray'da Baba Evinde Aile Faciası