Aksaray'da Uyuşturucu Operasyon

Aksaray şehir merkezinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, jandarma ekipleri 2 bin 818 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Aksaray'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında şehir merkezinde bir ikamete operasyon düzenleyen İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 2 bin 818 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyon sonucunda G.B. isimli şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen bir şahsı takibe aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma çerçevesinde jandarma KOM ekipleri, şüphelinin ikametini iki gün boyunca teknik ve fiziksel olarak izledi. Elde edilen delillerin ardından harekete geçen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Şehir merkezindeki adrese düzenlenen baskında G.B. gözaltına alındı ve ikamette yapılan aramalarda 2 bin 818 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, cezaevine gönderildi. Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Kum Fırtınası Zincirleme Kazalara Neden Oldu
Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Aksaray’daki Yüksek Kilise'ye, Yerli ve Yabancı Turist İlgisi

Aksaray Haberleri

Aksaray'da Kum Fırtınası Zincirleme Kazalara Neden Oldu
Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Aksaray’daki Yüksek Kilise'ye, Yerli ve Yabancı Turist İlgisi
Aksaray’da Kamyon ile Otomobil Çarpıştı
Ihlara Vadisi’nde Yabancı Öğrenciler Çöp Bulamadı