Aksaray'da Tehlikeli Motosiklet Yolculuğu

Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bir çocuğun kullandığı plakasız motosiklette 3 kişi tehlikeli bir yolculuk yaparken kameralarca görüntülendi.

Aksaray'da 2'si çocuk 3 kişinin sıkışarak güçlükle bindiği ve çocuğun kullandığı tehlikeli motosiklet yolculuğu kameraya yansıdı.

Olay, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 2'si çocuk 1'i yetişkin 3 kişi küçük motosiklete binerek trafiğe çıktı. Plakası olmayan ve bir çocuğun kullandığı motosiklet yolculuğu bir araçla seyreden yolcunun telefon kamerasına yansıdı. Küçücük motosiklete sıkışarak binen 3 kişi trafikte seyrederken kendilerini görenleri de korkuttu. Küçük bir engebede düşmeleri an meselesi olan 3 kişi, bir süre seyrettikten sonra en arkada oturan yetişkin gencin görüntülendiklerini anlamasıyla yavaşlayarak önce çekim yapan araçtaki yolcuyu durdurmaya çalıştı, sonra da bir sokağa girerek gözden kayboldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Atlı Jandarma Timleri Ihlara Vadisinde
“Sigaram Yok” Deyince Sırtından Bıçaklandı
Nenezi Dağı'nda Korkutan Yangın

Aksaray Haberleri

Jandarmanın Suçüstü Yaptığı Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Aksaray'daki Selime Katedrali'ne Yerli Turist İlgisi
Teknofest 2024 Roket Yarışmasında Genç Mühendisler Aksaray’da Gökyüzünde Yarışıyor
Kaçak Kazı Yapan 5 Kişi Suçüstü Jandarmaya Yakalandı
Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı