Aksaray’da Sağanak Yağış Etkisini Gösterdi

Aksaray'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgarın ardından gece yarısı etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Aksaray'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar gece yarısı yerini sağanak yağışa bıraktı.

Aksaray'da sabah saatlerinde 38 derece olan hava sıcaklığı akşam saatlerinde 24 dereceye kadar düştü. Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar yerini sağanak yağışa bıraktı. Aniden etkili olan sağanak yağış olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Şehir genelinde etkili olan yağış nedeniyle trafikte aksamalar yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde araçlar sağanak yağış nedeniyle ilerlemekte güçlük çekerken, Aksaray Belediyesi ekipleri her türlü olumsuzluğa karşı teyakkuza geçti. Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü gece saatlerinde sağanak yağışın aralıklarla etkili olacağını tahmin ederken, vatandaşları olumsuzluklara karşı tedbir almaları konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da 5 Bin 250 Kaçak Makaron Ele Geçirildi
Trafikte Drift Atan Sürücüye 32 Bin 233 Tl Ceza
Aksaray'da Ağaca Çarpan Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Aksaray Haberleri

Kaçak Avcılar Jandarmanın Ağına Takıldı
Aksaray'da Baba Evinde Aile Faciası
Aksaray'da Patates Kavgası Hastanede Bitti
Aksaray'da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Veriliyor
Aksaray Trafiğindeki Bu Görüntülere Ceza Geldi