Aksaray'da Okul Bölgelerinde Havadan Denetim

Aksaray'da Okul Bölgelerinde Geniş Çaplı Polis Uygulamaları: Dron ve Narkotik Köpeği ile Denetim

Aksaray'da Okul Bölgelerinde Geniş Çaplı Polis Uygulamaları: Dron ve Narkotik Köpeği ile Denetim

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, okul bölgelerinde geniş çaplı uygulamalar ve denetimler gerçekleştirerek hiçbir olumsuzluğa geçit vermiyor. Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM), Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Asayiş ve Trafik Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde dron ve narkotik köpeği kullanılıyor.

Hassas burunlu narkotik detektörü köpeğinin de katıldığı uygulamalarda tüm araçlar ve yayalar durdurularak tek tek kontrol ediliyor. Dron ile havadan yapılan denetimlerde, okul bölgelerinin güvenliği sağlanıyor. Uygulama noktalarında durdurulan araçlar ve yayalar üzerinde her şube kendi alanında denetim yaparken, trafik ekipleri araçları sorguluyor ve narkotik köpeği araçlarda uyuşturucu arıyor. Dron sayesinde, uygulamadan kaçan veya şüpheli hareketlerde bulunan kişiler havadan tespit edilerek anında müdahale ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Kamyonet ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Aksaray'da Ağaçtan Düşen Karga Yavrusu İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı
Aksaray'daki Tarihi Karasu Köprüsü Restore Ediliyor

Aksaray Haberleri

Aksaray Merkezli 17 İldeki "narkoçelik-41" Operasyonunda 159 Kişiden 40’ı Adliyede
Aksaray’da Cip İle Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı
Hayvan Hırsızları Polis Ekiplerince Yakalandı
Jandarmadan Kaçak Parfüm Operasyonu
Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu