Aksaray'da Lastiği Patlayan Tır Refüje Düştü

Aksaray-Konya Karayolu'nda lastiği patlayan patates yüklü tır refüje çarptı ve sürücü yaralandı.

Aksaray-Konya Karayolu'nun 23. kilometresinde meydana gelen kazada, H.G. (50) yönetimindeki 40 EE 790 plakalı patates yüklü tır, seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak refüje savruldu. Demir bariyerlere çarparak güçlükle durabilen tırın dorsesindeki patatesler çarpmanın etkisiyle yola saçıldı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi ve olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından kara yolunda trafik, jandarma ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Hafif Ticari Araç ile Bisiklet Çarpıştı
Aksaray Mamasın Barajı'nda Kaçak Ağ Operasyonu
Aksaray'da Kaçak Sigara Operasyonu

Aksaray Haberleri

Aksaray’da Kaçak Sigara Deposuna Baskın: 1 Gözaltı
Doğal Antibiyotik Aksaray Organik Sarımsağında Dikim Başladı
Aksaray’da Hafif Ticari Araç ile Bisiklet Çarpıştı
Aksaray Mamasın Barajı'nda Kaçak Ağ Operasyonu
Aksaray'da Kaçak Sigara Operasyonu