Aksaray’da Kapora Dolandırıcıları Yakayı Ele Verdi

Aksaray'da Kapora Dolandırıcılığı Yapan 9 Kişilik Şebeke Çökertildi

Aksaray’da internet üzerinden sahte satılık araç ilanları vererek kapora alıp vatandaşları dolandıran 9 kişilik şebeke, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu çökertildi. Şebeke, araç almak isteyenlerden kapora alarak dolandırıcılık yaparken, mağdurlar ne araca ne de ilan sahibine ulaşabildi.

Şikayet üzerine harekete geçen Aksaray polisi, dolandırıcılık mağduru 8 kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda şebekenin izini sürdü. Teknik ve fiziksel takip sonucunda şüphelilerin kimlikleri ve adresleri belirlendi. Yapılan operasyonla 9 kişi gözaltına alınırken, ikametlerde çok sayıda dijital materyal ve doküman ele geçirildi. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı
Aksaray’da Trafik Kazasından Acı Haber
Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray Haberleri

Aksaray’da Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı
Aksaray’da Trafik Kazasından Acı Haber
Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Vurulan Vatandaştan İyi Haber
Ayakkabı Fiyatları Yükselince Vatandaş Tamircilere Yöneldi