Aksaray’da Kamyon İle Otomobil Çarpıştı

Aksaray'da kamyon ve otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada iki sürücü yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Aksaray'ın Hasas Mahallesi Hasas Caddesi'nde, akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyon ile otomobil kavşakta çarpıştı.

E.K. (52) yönetimindeki 68 AP 646 plakalı kamyon ile S.Y. (80) idaresindeki 68 ACS 162 plakalı otomobilin karıştığı kazada kamyon takla attı. Her iki sürücü de yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Kum Fırtınası Zincirleme Kazalara Neden Oldu
Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Aksaray'da Uyuşturucu Operasyon

Aksaray Haberleri

Aksaray'da Kum Fırtınası Zincirleme Kazalara Neden Oldu
Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı
Aksaray'da Uyuşturucu Operasyon
Aksaray’daki Yüksek Kilise'ye, Yerli ve Yabancı Turist İlgisi
Ihlara Vadisi’nde Yabancı Öğrenciler Çöp Bulamadı