Aksaray'da Kaçak Sigara Operasyonu

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, doğudan batıya kaçak sigara sevkiyatı yapan bir tırda 865 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Aksaray-Adana Karayolu üzerinde gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri kaçak sigara taşıyan bir tırda 865 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, doğu illerinden batıya kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde başlatılan çalışmada, plakası belirlenen tır teknik ve fiziki takibe alındı.

Adana yönünden Aksaray il sınırlarına girdiği tespit edilen tıra yönelik düzenlenen operasyonda, sürücü M.B. gözaltına alındı ve tırın dorsesinde yapılan aramalarda 865 paket kaçak sigara bulundu. Kaçakçılıkla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Hafif Ticari Araç ile Bisiklet Çarpıştı
Aksaray Mamasın Barajı'nda Kaçak Ağ Operasyonu
Aksaray'da Lastiği Patlayan Tır Refüje Düştü

Aksaray Haberleri

Aksaray’da Kaçak Sigara Deposuna Baskın: 1 Gözaltı
Doğal Antibiyotik Aksaray Organik Sarımsağında Dikim Başladı
Aksaray’da Hafif Ticari Araç ile Bisiklet Çarpıştı
Aksaray Mamasın Barajı'nda Kaçak Ağ Operasyonu
Aksaray'da Lastiği Patlayan Tır Refüje Düştü