Aksaray’da Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Suçüstü Yakalandı

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde kaçak kazı yaparak define arayan 2 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla suçüstü yakalandı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ortaköy ilçesinde kaçak kazı yaparak define arayan 2 kişinin ihbarını aldı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan takip sonucunda, jandarma ekipleri kazının yapıldığı bölgeyi tespit etti. Bir süre teknik ve fiziksel takip yapıldıktan sonra harekete geçen jandarma, operasyon düzenleyerek 2 şahsı kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı.

Olay yerinde yapılan aramada bir adet görüntülü detektör ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray’da Trafik Kazasından Acı Haber
Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Vurulan Vatandaştan İyi Haber

Aksaray Haberleri

Aksaray’da Trafik Kazasından Acı Haber
Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Vurulan Vatandaştan İyi Haber
Ayakkabı Fiyatları Yükselince Vatandaş Tamircilere Yöneldi
Aksaray’da 5 Milyon Adet Kaçak Sigara Ele Geçirildi