Aksaray'da Jandarma Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'ın Eskil ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve imalatı yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Eskil ilçesinde düzenledikleri operasyonla uyuşturucu ticareti ve imalatı yapan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Edinilen bilgilere göre, yapılan çalışmalar sonucunda İ.K., K.A.Ö. ve A.M.A. isimli şahısların uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde harekete geçti. Şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini belirleyen jandarma ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 51 paket halinde hazırlanmış toplam 1 kilo 58 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Kontrolden Çıkan Otomobil Refüje Çarptı:
Aksaray'da Kaçak Kazı Yapan Definecilere Suçüstü

Aksaray Haberleri

Aksaray Merkezli 17 İldeki "narkoçelik-41" Operasyonunda 159 Kişiden 40’ı Adliyede
Aksaray’da Cip İle Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı
Hayvan Hırsızları Polis Ekiplerince Yakalandı
Jandarmadan Kaçak Parfüm Operasyonu
Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu