Aksaray'da Sağanak Yağış

Aksaray’da Gece Başlayan Sağanak Etkisini Sürdürüyor.

Aksaray'da gece saatlerinde başlayan yağmur yağışı şehir genelinde etkisini sürdürüyor.

Meteorolojinin uyarılarının ardından kentte gece saatlerinde başlayan yağmur halen etkisini sürdürüyor. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar nedeniyle Atatürk Bulvarı ve Gündoğdu Caddesi'nde trafik yoğunluğu yaşanırken, ana arterler ile 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Öte yandan, şehrin sembollerinden Vilayet Konağı ve Ulu Camii yağış altında kartpostallık görüntüler oluşturdu. Aralıklarla akşam saatlerine kadar süreceği bildirilen yağışı sevinçle karşılayan Ali Göktaş (49), "Allah'a şükür beklenen yağmurumuz geldi, hamdolsun. Bereketiyle geliyor, yağmurda da ıslanmak gibi güzel bir şey yoktur. Çiftçilerimize daha iyi oldu. Akşam başlayan yağmur aralıksız yağıyor. Toprak yağmura, yağmur toprağa hasret kalmıştı. Hamdolsun bugünümüze, bereketiyle gelecek. Bu yıl bereket yılı olacak inşallah" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti
Aksaray Trafiğinde Abartı Egzoza Ceza
Aksaray'da Trafikte İlginç Kutlama

Aksaray Haberleri

16 Yaşındaki Çocuk Parkta Bacağından Bıçaklandı
Aksaray’da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 4 Yaralı
Montların Astarından Uyuşturucu Hap Çıktı
Ehliyetsiz Yakalandı, 37 Bin 354 Lira Ceza Yedi
Aksaray’da Emniyet Ekiplerinden Şok Uygulama: Araçlar Ve Şahıslar Didik Didik Aranıyor