Aksaray'da Baba Evinde Aile Faciası

Aksaray'da Eşiyle Tartışan Koca, Kurşun Yağdırdığı Karısını Öldürdü

Aksaray'ın Fatih Mahallesi'nde gece yarısı yaşanan silahlı saldırıda, eşiyle bir süre önce kavga eden R.O., babasının evine yerleşen karısı Fadimana Ok ile görüşmek istedi.

Karısının görüşme talebini reddetmesi üzerine kayınbabasının evine giden R.O., aracında beklemeye başladı. Eşi ve kayınbabasının apartmandan çıktığını gören R.O., tabancasıyla karısına kurşun yağdırdı. Olay üzerine Fadimana Ok’un babası M.A., belindeki silahı çıkararak damadına ateş açtı. Her iki taraf da ağır yaralanırken, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tüm çabalara rağmen Fadimana Ok hayatını kaybederken, ağır yaralanan R.O. yoğun bakıma alındı.

Polis ekipleri, olaydan sonra kayıplara karışan kayınbaba M.A.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Kaçak Avcılara 6 Bin 582 TL Para Cezası
Aksaray'da Patates Kavgası Hastanede Bitti
Aksaray'da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Veriliyor

Aksaray Haberleri

Aksaray'da Kaçak Avcılara 6 Bin 582 TL Para Cezası
Aksaray'da Patates Kavgası Hastanede Bitti
Aksaray'da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Veriliyor
Aksaray Trafiğindeki Bu Görüntülere Ceza Geldi
Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı