Aksaray'da Aranan 2 Şüpheli Yakalandı ve Tutuklandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti suçundan aranan iki şüpheliyi düzenledikleri operasyonla yakaladı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti suçundan aranan şahıslara yönelik sürdürdükleri çalışmalar kapsamında iki şüpheliyi yakaladı.

"Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan aranan ve hakkında "12 yıl 6 ay" kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.İ.A., Yeşilova beldesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Aynı suçtan ve "hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçundan aranan, "11 yıl 3 ay" kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.A. ise Yenikent beldesinde yakalandı.

Her iki şüpheli de jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Kum Fırtınası Zincirleme Kazalara Neden Oldu
Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Aksaray Haberleri

Kontrolden Çıkan Tofaş Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Kaçak Kazı Yapan Defineciler Suçüstü Yakalandı
Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Kum Fırtınası Zincirleme Kazalara Neden Oldu
Aksaray’da Trafik Kazası: 2 Yaralı