Aksaray’da 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Aksaray'da çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

Aksaray'da çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, karayolunda uygulama yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirdiği şahsın aranması olduğunu belirleyen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırmada şahsın çeşitli suçlardan arandığını ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunduğunu tespit etti. Gözaltına alınan R.A. isimli şüpheli götürüldüğü İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi.

İlgili Haberler

Aksaray'da Uyuşturucuya Bir Darbe Daha Aksaray'da Uyuşturucuya Bir Darbe Daha
Aksaray Belediye Başkanı Depremzede Ailelerle İftarda Buluştu Aksaray Belediye Başkanı Depremzede Ailelerle İftarda Buluştu
Aksaray'da Telefon Dolandırıcısı Jasat Tarafından Yakalandı Aksaray'da Telefon Dolandırıcısı Jasat Tarafından Yakalandı

Aksaray Haberleri

Önce Ateş Açtılar, Sonra Darp Edip Kaçtılar
Tekme Ve Yumrukların Havada Uçuştuğu Düğün Kavgasında Polis Memurları Arada Kaldı
Takla Atan Otomobilden Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu
Turistler Balon İle Ihlara Vadisi’ni Havadan Keşfediyor
Kovalamaca Sonucu Yakalanan Sürücüyle Polisin İmtihanı: Araçtan İnmedi, Alkolmetreye Üflemedi