Aksaray Trafiğindeki Bu Görüntülere Ceza Geldi

Aksaray'da Tehlikeli Motosiklet Sürüşüne 6.580 TL Ceza

Aksaray'da motosikletle tehlikeli sürüş yaparak hem kendi hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan iki motosiklet sürücüsüne toplam 6.580 TL para cezası verildi. Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfez Elçibey Caddesi'nde meydana geldi ve anbean bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

68 AEH 138 ve 73 AAU 907 plakalı motosiklet sürücüleri, trafikte patinaj yaparak, hızla şerit değiştirip diğer sürücüleri tehlikeye attı. Tek şeritli yolda yan yana seyrederek sohbet eden sürücüler, aşırı hız yapıp zaman zaman arkalarına bile dönerek kontrolsüz bir şekilde ilerledi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri tespit ederek, "saygısızca motosiklet kullanma" ve "tehlikeli şerit değiştirme" gibi kural ihlallerinden her birine 3.290 TL olmak üzere toplamda 6.580 TL para cezası uyguladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Baba Evinde Aile Faciası
Aksaray'da Patates Kavgası Hastanede Bitti
Aksaray'da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Veriliyor

Aksaray Haberleri

Kaçak Avcılar Jandarmanın Ağına Takıldı
Aksaray'da Baba Evinde Aile Faciası
Aksaray'da Patates Kavgası Hastanede Bitti
Aksaray'da Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi Veriliyor
Aksaray’da Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı