Aksaray Sultanhanı'da Damat, Kayınpederi Tarafından Öldürüldü

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde, eşiyle tartıştıktan sonra eşini almak için kayınpederinin evine giden Akif Bozdemir (29), kayınpederi A.T. (55) tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Aksaray Sultanhanı'da Eşini Almaya Giden Adam Kayınpederi Tarafından Vurularak Öldürüldü

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde, eşiyle tartıştıktan sonra eşini almak için kayınpederinin evine giden Akif Bozdemir (29), kayınpederi A.T. (55) tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Olay, akşam saatlerinde Sultanhanı ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray merkezde ikamet eden Akif Bozdemir, bir süre önce eşi Ş.B. (31) ile tartıştı. Tartışmanın ardından Ş.B., babası A.T.'nin evine gitti. Akif Bozdemir, eşini almak için kayınpederinin Sultanhanı ilçesindeki evine gitti. Evde çıkan tartışma, kayınpeder A.T.'nin tabancasıyla damadına üç el ateş etmesiyle sonuçlandı. Mermilerin isabet etmesi sonucu Akif Bozdemir, kanlar içinde yere yığıldı.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Yardım ekipleri, ağır yaralı Bozdemir'i ambulansla Sultanhanı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bozdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kayınpeder A.T. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Ağaçtan Düşen Karga Yavrusu İtfaiye Ekiplerince Kurtarıldı
Aksaray'daki Tarihi Karasu Köprüsü Restore Ediliyor
Aksaray'da Damadını Vuran Kayınpeder Tutuklandı

Aksaray Haberleri

Aksaray Merkezli 17 İldeki "narkoçelik-41" Operasyonunda 159 Kişiden 40’ı Adliyede
Aksaray’da Cip İle Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı
Hayvan Hırsızları Polis Ekiplerince Yakalandı
Jandarmadan Kaçak Parfüm Operasyonu
Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu