Aksaray Merkezli 17 İlde Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray merkezli 17 ilde suç örgütü ve uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen helikopter destekli operasyonda gözaltına alınan 159 kişiden 20'si adliyeye sevk edildi.

Aksaray merkezli 17 ilde suç örgütü ve uyuşturucu tacirlerine yönelik 1 Ekim tarihinde yaklaşık 2 bin 500 polisin katıldığı helikopter destekli operasyonda gözaltına alınan 159 kişiden 20'si adliyeye sevk edildi.

1 Ekim 2024 tarihinde Aksaray merkezli 17 ilde suç örgütü ve uyuşturucu tacirlerine yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. "Narkoçelik-41" adı verilen operasyon, 2 bin 500 polisin katılımıyla şafak vakti gerçekleştirildi. Helikopter destekli operasyon, suç örgütleri ve uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik yürütüldü. Eş zamanlı baskınlar için Aksaray'a çevre illerden araç ve polis takviyesi yapılırken, 116 şüpheli Aksaray'da, 43 şüpheli ise diğer illerde yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonun ardından emniyette sorguları tamamlanan 20 şüpheli, bugün Aksaray Adliyesi'ne sevk edildi. Yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşyası, nakit para, uyuşturucu maddeler, tabanca ve tüfekler ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Aksaray'da Jandarma Uyuşturucu Operasyonu
Aksaray'da Kontrolden Çıkan Otomobil Refüje Çarptı:
Aksaray'da Kaçak Kazı Yapan Definecilere Suçüstü

Aksaray Haberleri

Aksaray Merkezli 17 İldeki "narkoçelik-41" Operasyonunda 159 Kişiden 40’ı Adliyede
Aksaray’da Cip İle Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı
Hayvan Hırsızları Polis Ekiplerince Yakalandı
Jandarmadan Kaçak Parfüm Operasyonu
Aksaray'da Jandarma Uyuşturucu Operasyonu