Ağıla Giren Başıboş Köpekler 2 Hayvanı Telef Etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 küçükbaş hayvanın bulunduğu ağıla giren başıboş köpekler 2 koyunu telef etti, bazılarını da yaraladı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 11 küçükbaş hayvanın bulunduğu ağıla giren başıboş köpekler 2 koyunu telef etti, bazılarını da yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus ilçesine bağlı Kahraman Gülek Mahallesi'nde hayvancılık yapan Muhammet Ataşlı'nın ağılına giren başıboş köpekler, ağıldaki 11 küçükbaş hayvandan 2'sini telef etti. Sabah saatlerinde hayvanlarını yemlemek için ağıla giden Ataşlı, köpeklerin hayvanlarına saldırdığını gördü. Köpekleri uzaklaştıran Ataşlı, 2 koyunun öldüğünü, birkaçının da yaralandığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Peygamber Sevgisi Anlatıldı, Meydanlar Doldu
Hatayspor, Bodrum Fk Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
İlk Defa Düzenlenen İnsansız Deniz Aracı Yarışması Başladı
Gaziler Günü Mersin’de Törenle Kutlandı
Mersin’de Patpat Motosikletle Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı