17 Yaşındaki Muhammet Ali Birer Toprağa Verildi

Karaman’ın Ermenek ilçesinde, baraj gölünde boğularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammet Ali Birer, düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Karaman'ın Ermenek ilçesi Evsin köyü yakınlarındaki Gezende Barajı'nda yüzmek için girdiği gölde kaybolan ve boğularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammet Ali Birer, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Baraj gölüne balık tutmak için giden Birer, yüzmek amacıyla girdiği suyun içinde kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri arama çalışmalarına başladı.

Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden Su Altı Grup Amirliği dalgıç polis ekipleri bölgeye çağrıldı. Dalgıç ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Birer'in cansız bedeni baraj gölünden çıkarıldı. Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsi işlemleri tamamlanan gencin cenazesi, ailesine teslim edildi.

Birer için Ahmet Yesevi Camii'nde kılınan cenaze namazına, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namazın ardından Birer, dualar eşliğinde Hamidiye Mahallesi'ndeki Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Karaman'da İki Motosikletin Çarpıştığı Kazada Bir Kişi Yaralandı
Karaman'da Kanser Tedavisine Katkı Sağlayacak Çalışma
Karaman'da Bir Üzücü Haberde Ermenek'ten

Karaman Haberleri

Müslüme’nin Mezar Taşları Yenilendi
Vali Çiçekli: “onlar Bizim Başımızın Tacıdır”
Karaman'da İki Motosikletin Çarpıştığı Kazada Bir Kişi Yaralandı
Karaman'da Kanser Tedavisine Katkı Sağlayacak Çalışma
Karaman'da Bir Üzücü Haberde Ermenek'ten