Otomobilde İlginç Taşıma Yöntemi

Otomobilde İlginç Taşıma Yöntemi

Otomobile Motor Yükledi, Kapısı Açık Trafikte Seyretti.

Aksaray'da otomobilin arka koltuklarına motosiklet yükleyen araç sürücüsü sığdıramadığı motosikletin ön tekeri dışarıda aracın arka kapısı açık halde trafikte seyretti.

Olay, Fatih Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikleti bir yerden bir yere taşımak isteyen vatandaş ilginç bir yönteme başvurdu. Motosikleti otomobilin arka koltuklarına yükleyen sürücü bir süre uğraştığı motosikleti sığdıramayınca motosikletin ön tekeri kapı dışında kaldı. Buna rağmen motosikletin ön tekeri dışarıda, aracın arka kapısı açık vaziyette trafiğe çıkan sürücü görenleri de hayrete düşürdü. Kilometrelerce trafikte tehlikeli yolculuk yapan sürücü Fatih Mahallesinde gözden kaybolurken, sürücüye gerekli trafik kuralı ihlalinden para cezası kesildi.

Otomobile Motor Yükledi, Kapısı Açık Trafikte Seyretti

Otomobile Motor Yükledi, Kapısı Açık Trafikte Seyretti

Otomobile Motor Yükledi, Kapısı Açık Trafikte Seyretti

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber