Gazipaşa'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: İki Yaralı

Gazipaşa'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: İki Yaralı

Gazipaşa'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yaralandı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Pazarcı Mahallesi Gümrük Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Selda U. yönetimindeki 07 UM 890 plakalı otomobil ile aynı yönde seyreden Samet E. idaresindeki 07 UB 347 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten parke zemine savrulan Samet E. ve yolcusu Emirhan T. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber