Niğde'de Patili Dostların Kulübeleri Süslendi

Niğde'de Patili Dostların Kulübeleri Süslendi

Proje ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kurumların bahçesinde yaşam süren kediler daha rahat ve konforlu bir yaşama kavuştular.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin Hayvan Dostları Kulübü (HAYDOK), toplum hizmeti ve hayvan refahı konularında örnek bir etkinliğe imza attı. Engelliler ve koruma altındaki çocuklarla birlikte, sokak kedileri için sıcak yuvalar oluşturuldu.

Hayvan Sevgisiyle Renklenen Kulübeler

Niğde Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan bireyler, HAYDOK üyeleriyle el ele vererek kediler için hazırlanan kulübeleri boyadılar.

Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerin ve gönüllülerin katkılarıyla hayata geçirildi.

Boyanan kedi evleri, kurum bahçelerine yerleştirilerek, sokak kedilerinin yaşam kalitesini artırdı.
Bu proje, hem engellilerin hem de koruma altındaki çocukların sosyal katılımını teşvik ederken, aynı zamanda hayvanlara yönelik farkındalığı ve duyarlılığı artırıyor. 

Patili Dostların Kulübelerini Süslediler

Patili Dostların Kulübelerini Süslediler

Patili Dostların Kulübelerini Süslediler

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber