Mut'ta Yavaş’ın Korumaları Ve Chp İlçe Başkanı Hakkında Darp İddiası

Mut'ta Yavaş’ın Korumaları Ve Chp İlçe Başkanı Hakkında Darp İddiası

AK Parti Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, Mansur Yavaş'ın korumaları ve CHP üyeleriyle yaşadığı tartışmanın ardından darp iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali sırasında yaşanan gerginlik nedeniyle, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın korumaları ve CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay hakkında darp iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Çopur'un, Mansur Yavaş'ın konuşması esnasında sözlü eleştirilerde bulunmasının ardından çıkan tartışma, Yavaş'ın korumaları ve CHP üyeleriyle arbedeye dönüştü. Çopur, yaşanan olay sonrasında darp edildiğini belirterek, Yavaş'ın korumaları, Abdurrahman Günay ve diğer bazı CHP'liler hakkında adli süreç başlattı.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay ile CHP üyeleri Mehmet Deveci ve Şuayip Yılmaz ifadeye çağrıldı. İfadelerinin alınmasının ardından, üç isim serbest bırakıldı.

Yavaş’ın Korumaları Ve Chp İlçe Başkanı Hakkında Darp İddiası

Yavaş’ın Korumaları Ve Chp İlçe Başkanı Hakkında Darp İddiası

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber